Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Ne Demek? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) ne demek? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesi nasıl yazılır? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Ne Demek?

Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Ne Demek? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Çok Kuvvetle Bağırmak, Haykırmak

Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek)

Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) ne demek? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesi nasıl yazılır? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kökeni nedir? Danalar Gibi Bağırmak (Veya Böğürmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır